15 feb. 2015

Uttmattad men positiv :)

Livet rullar på.
 Äldsta dottern pluggar heltid nu i vår för att läsa in gymnasiekompetensen, jag är himla stolt över hennes prestationer och så imponerad av att hon lyckas hålla ordning på alla ämnen och uppgifter!
Yngsta dottern har fått bästa betyget i svenska grund och håller just nu på med gymnasie-svenskan. Hon skriver mest hemifrån, så det blir en form av läsning på distans, men kämpar på och är så jäkla duktig! Studierna är anpassade i hennes eget tempo och lärarna är flexibla och alla resurser ges vid behov. Imponerande.

Tyvärr fixade yngsta dottern inte att ha hand om hunden som hon faktiskt räddade livet på. Två gånger. Att lägga så mycket kraft och energi för att reda upp dagen innebär att att det inte finns mycket kvar till att ta hand om en annan liten levande varelse. Hunden har fått flytta in hos någon annan, och där mår han som en prins. :)


Nu är det februari och årets race börjar. Racet som innebär nya ansökningar, jaga rätt på personer som är enormt svåra att nå, sammanställningar och kompletteringar. För så är det ju tydligen i myndighets-Sverige; det som godtogs förra året är inte komplett i år... De är inte konsekventa på vissa myndigheter... FK är värst... Allt beror på vem du får som handläggare.

Hej och hå. Let´s go...

Inga kommentarer: